Latte art kurz

Naučte se kreslit mléčnou pěnou.


Pro koho kurz je?

Pokud jste již s chutí a technikou vámi připraveného espressa spokojení, je na čase začít nalévat parádní obrázky na vaše cappuccino, latte nebo flat white. Kurz je vhodný pro absolventy kurzu přípravy espressa a pro profesionální i domácí baristy.

Co se na něm naučíte?

Na kurzu se dozvíte potřebnou teorii ke šlehání mléka, praktické tipy a triky během práce s tryskou, techniku práce s konvičkou na šlehání mléka a hlavně—nalévání obrázků jako jsou srdce, tulipány a rozety. V praxi si vyzkoušíte efektivní, rychlou a čistou přípravu nespočtu mléčných nápojů. Domů si pak odnesete tištěný certifikát o absolvování kurzu.

Kdo vás bude školit?

  • Petra Střelecká - baristka, Industra Coffee

    Petra Střelecká

    Třikrát vyhrála Czech Brewers Cup. Na World Brewers Cup v roce 2017 v Budapešti se jako jediná žena na světě probojovala do finále. Je certifikovaný senzorický porotce pro mezinárodní baristické soutěže (UKBC certified sensory judge).


  • Adam Obrátil - barista, Industra Coffee

    Adam Obrátil

    V soutěži Czech Barista Championship se umístil v roce 2013 třetí a další rok čtvrtý včetně vítězství v podobě nejlépe připraveného cappuccina. V roce 2018 pak vybojoval druhé místo mezi českými baristy.

Logo zpravodajského portálu iDNES

„Brno má také skvělé baristy, kteří patří v přípravě kávy mezi absolutní špičku. Jednou z nejlepších je Petra Střelecká z kavárny Industra.“

iDNES.cz / Veronika Horáková—únor 2015. | Celý článek

Logo scuk.cz - magazín Partners media s.r.o.

“Zlatým hřebem našeho poznávacího víkendu byl cupping s Petrou Střeleckou a espresso zjevení s Adamem Obrátilem.”

Scuk.cz / Klára D.—květen 2014. | Celý článek

Další kurzy